Helena Berggren

Helena är företags VD, grundare och ägare. Tillsammans med sitt nätverk av experter driver hon bolaget samt arbetar operativt som organisationskonsult, utbildare och föreläsare.

Helena brinner för personlig utveckling genom eget ansvar och tror stenhårt på att rätt attityd är viktigare än rätt resurs.

Helena har arbetat med ledarskap de senaste 20 åren, både nationellt och internationellt. 27 år gammal fick hon sitt första stora chefsjobb, som Sverigechef för en funktion inom logistik- och transportbranschen. Detta är en av anledningarna att hon jobbar med det hon gör idag.
Helena har erfarenhet av personbedömning och rekrytering genom sitt arbete med executive search. Hon har bred kunskap inom flertalet branscher.

Läs mer Helenas LinkedInprofil

Helena är entreprenören som byggt två bolag. Hon har sedan 1996, via sitt ena bolag hjälpt över 7000 personer att finna en hållbar livsstil.  Hon hade under 2008 ett eget radioprogram i P4 Radio Göteborg med 250.000 lyssnare per vecka. Helena var finalist till titeln ”Årets Affärsnätverkare 2015” som Ola Serneke välförtjänt vann. Sedan 2004 arbetar hon heltid som organisationskonsult, utbildare och föreläsare.

Helenas expertkompetens är förändringsledning, företagskultur, ledarskap, medarbetarskap,  teamutveckling, arbetsglädje, personligt ledarskap, värdskap- service och bemötande,  feedback och kommunikation mellan människor. Hon är dessutom en duktig projektledare.

Som föreläsare, är Helena kopplad till flertalet talarförmedlingar som hyr ut Helena som föreläsare och moderator.
Helena är också gästföreläsare inom organisation- och ledarskap vid Lunds Universitet och utbildar i entreprenörskap, innovation, affärsutveckling samt marknad- och verksamhetsstrategi på IHM Business School.
Helena är en stark genomförarkraft med stort driv. Hon engagerar, motiverar och skapar resultat.  Hon är van att tala inför grupp, har pondus, är tydlig med stort engagemang och är en sann inspiratör som hjälper till att skapa energi och goda förutsättningar för fungerande relationer, effektivitet och arbetsglädje.
Du når Helena på 0702-41 91 59 eller helena@helenaberggren.se